Een origineel cadeaupakket voor uw personeel of relaties

Bij Mercado Emma bent u aan het juiste adres voor een origineel kerstpakket voor uw personeel of relaties. Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een oplossing op maat. 

DE MOGELIJKHEDEN

Pakket of cadeau op maat

Van een mooie fles wijn tot een compleet cadeaupakket. Bij Mercado Emma bent u aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment delicatessen waaruit u een mooi cadeaupakket kunt samenstellen om aan uw personeel of relaties cadeau te doen. Neem contact  met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met u mee. Er zijn ook meer dan genoeg mogelijkheden om uw cadeau te personaliseren. 

Pakket zelf laten samenstellen

Naast onze standaard pakketten kan uw personeel individueel en wanneer het hen uitkomt een pakket komen samenstellen in Mercado Emma. Men wordt ontvangen met een hapje en drankje. Daarna kunnen zij zelf een cadeaumand vullen met de lekkerste producten met een winkelwaarde van 47,50. Er is meer dan genoeg keuze en voor ieder wat wils. Zo heeft iedereen een perfect cadeau dat ze zelf samengesteld hebben. 

Cadeaupakket of relatiegeschenk
op maat

Voor ieder budget

Cadeaupakket
M, L of XL

M € 32,50

€ 47,50

XL € 62,50

Pakket zelf samenstellen

€ 54,50 pp

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Loop bij ons binnen in de Emmapassage, bel ons op 085-3012950 of stuur een mail naar info@mercado-emma.nl. We denken graag met u mee!

Schuiven naar boven