Een bijzonder

Kerstcadeau

voor

Uw relaties of personeel

Mercado Emma

De mogelijkheden

Wilt u uw relaties of personeel verrassen met een echt lekker kerstcadeau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
We hebben de lekkerste delicatessen uit Tilburg en de rest van de wereld, en voor ieder budget. We hebben een mooie selectie pakketten al voor u samengesteld. Deze pakketten zijn gevuld met een selectie van onze heerlijke delicatessen, zodat het cadeau voor iedereen in de smaak valt.

Private shopping

Wilt u een écht persoonlijk cadeau voor personeel of relaties? We ontvangen u en uw gasten graag in onze zaak, om voor iedereen een ideaal cadeau samen te stellen.

Uw gasten worden ontvangen met een hapje en een drankje, en kunnen zelf de lekkerste cadeaus samenstellen. De één houdt van wijn, de ander van bier. De één heeft liever een kaasje, de ander een worstje. Op deze manier heeft iedereen het cadeau wat hij/zij lekker vindt.

Mercado Emma

Emmapassage

Tilburg

Versmarkt

Delicatessen

Andere wensen?

Pakket op maat

Uw cadeau

Personaliseren

Mercado Emma

Emmapassage

Tilburg

Versmarkt

Delicatessen
Mercado Emma

Emmapassage

Tilburg

Versmarkt

Delicatessen

Delicatessen
Italiaanse cannoli en pasticcini, Franse droge worsten en visconserven, Engelse fudge en biscuits. Spaanse chocolade en de lekkerste wijnen en biertjes.

We werken met lokale en kleine leveranciers die de mooiste en lekkerste producten maken. Elk product heeft een verhaal, we vertellen het u graag.

Lekkers voor de borrel
Bij ons vindt u de lekkerste delicatessen voor op de borrelplank. Vleeswaren vers van het mes, kaasjes, vis- en vleesconserven, heerlijke dips, roomkaasjes en olijven.

Tilburgse specialiteiten
Tilburgse biertjes, koekjes, honing of chocolade van de trappisten van Abdij O.L.V. Koningshoeven, boerenkaas van kaasboerderij De Leyedaeler in Goirle en nog veel meer. Het lekkerste wat Tilburg te bieden heeft vindt u bij Mercado Emma.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met u mee om tot het perfecte kerstcadeau te komen. Loop gerust binnen in onze winkel of bel of mail. 

Mercado Emma
Emmapassage 18
5038XA Tilburg

Bel ons
085 - 3012950

Schuiven naar boven