La Belle-Iloise – Emietté van Makreel in Witbier

4,75

Beschrijving

Beleef de ultieme combinatie van smaken, witbier voor frisheid, mosterdzaadjes voor de spicy toon, een hint van selderij en komijn zorgen voor een kruidige invloed. Appel, wortel, ui en olijfolie geven het een aardse toon, de zuivere makreel zorgt voor een zilte invloed van de zee.

Zowel voor de koude als warme bereiding te gebruiken.

Productspecificaties:

stukjes makreel (49,3%), koolzaadolie, witbier (gerstmout, tarwemout, hop, koriander, sinaasappelschil en gist) (9,8%), uien (9,4%), wortels (5,2%), tapiocazetmeel, appelpoeder, gebakken uitjes, zout, aromatische kruiden, mosterdzaad, stukjes selderij

La Belle-Iloise

Al 3 generaties lang biedt het familiebedrijf la Belle-Iloise het beste aan op het gebied van visconserven. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten en werken volgende beproefde familierecepten. Om de smaak van de tonijn, makreel en sardines het beste tot zijn recht te laten komen, maken zij gebruik van de authentieke manier van verwerken: de verse vis wordt gevangen in het seizoen en direct na de vangst met de hand schoongemaakt en ingeblikt. Het kan dus zomaar gebeuren dat de vis buiten het seizoen niet verkrijgbaar is.

Op deze manier wordt de smaak van de vis het best bewaard en dat proeft u!

Schuiven naar boven