La Belle-Iloise – Makreel in de Mosterd

5,45

Beschrijving

Uit dit gerecht blijkt het vakmanschap van La Belle-Iloise. La Belle -Iloise heeft dit recept zo vervaardigd dat de mosterd niet overheerst, maar op een subtiele manier aanwezig is. Het is zowel koud als warm te gebruiken.

Productspecificaties:

makreelfilets (57%), water, zonnebloemolie, mosterd (8,4%) (water, mosterdzaad, azijn, zout, anti-oxydanten E224 (bevat sulfieten), zuren: citroenzuur, azijn, zout, mosterdzaad (0,55%), gedroogde algen, aardappelzetmeel, aromatische kruiden (0,13%), xanthaangom, specerijen

La Belle-Iloise

Al 3 generaties lang biedt het familiebedrijf la Belle-Iloise het beste aan op het gebied van visconserven. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten en werken volgende beproefde familierecepten. Om de smaak van de tonijn, makreel en sardines het beste tot zijn recht te laten komen, maken zij gebruik van de authentieke manier van verwerken: de verse vis wordt gevangen in het seizoen en direct na de vangst met de hand schoongemaakt en ingeblikt. Het kan dus zomaar gebeuren dat de vis buiten het seizoen niet verkrijgbaar is.

Op deze manier wordt de smaak van de vis het best bewaard en dat proeft u!

Schuiven naar boven