La Belle-Iloise – Makreel met Curry en Amandelen

5,45

Beschrijving

Een combinatie van kruidige en pikante tonen van de curry met krokant gegrilde amandelen samen met verfijnde makreel. Zowel voor de koude als warme bereiding te gebruiken. Lekker als warm gerecht met rijst. Voeg nog wat rozijnen en koriander toe en je waant je in India.

Productspecificaties:

makreelfilets (58%), water, koolzaadolie, rode paprika (3,3%), azijn, mosterd (water, mosterdzaad, azijn, zout, anti-oxydanten E224 (bevat sulfieten), zuren: citroenzuur), extra vergine olijfolie, uien, kokosmelk, geroosterde amandelen (1,2%), aromatische kruiden, curry (0,59%) (bevat mosterdzaad), zout, tapiocazetmeel, verdikkingsmiddel: xanthaangom, gistextract

La Belle-Iloise

Al 3 generaties lang biedt het familiebedrijf la Belle-Iloise het beste aan op het gebied van visconserven. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten en werken volgende beproefde familierecepten. Om de smaak van de tonijn, makreel en sardines het beste tot zijn recht te laten komen, maken zij gebruik van de authentieke manier van verwerken: de verse vis wordt gevangen in het seizoen en direct na de vangst met de hand schoongemaakt en ingeblikt. Het kan dus zomaar gebeuren dat de vis buiten het seizoen niet verkrijgbaar is.

Op deze manier wordt de smaak van de vis het best bewaard en dat proeft u!

Schuiven naar boven