La Belle-Iloise – Sardines met Pitomaïl (paprika, tomaat, knoflook)

6,25

Beschrijving

De oprichter van de conservenfabriek, Georges Hilliet, had de gewoonte een eigen versie te maken van de sardines met tomaten voor zijn persoonlijke voorraad. Zijn vrienden moedigde hem in de jaren 60 aan om dit nieuwe recept voor sardines Pitomaïl (paprika, tomaat, knoflook) ook in de markt te zetten. Met zijn prachtige glanzende kleur, versmolten aroma’s voor de juiste balans, werd de Pitomail een bestseller.

Deze sardines zijn geschikt voor de koude en warme bereiding. Laat je fantasie gaan met zulke mooie ingrediënten.

Productspecificaties:

sardines (64%), arachideolie (19%), extra vergine olijfolie, tomatenpuree (6,8%), water, azijn, Spaanse peper (0,07%), knoflook (0,06%), aroma van paprika, guarmeel, zout

La Belle-Iloise

Al 3 generaties lang biedt het familiebedrijf la Belle-Iloise het beste aan op het gebied van visconserven. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten en werken volgende beproefde familierecepten. Om de smaak van de tonijn, makreel en sardines het beste tot zijn recht te laten komen, maken zij gebruik van de authentieke manier van verwerken: de verse vis wordt gevangen in het seizoen en direct na de vangst met de hand schoongemaakt en ingeblikt. Het kan dus zomaar gebeuren dat de vis buiten het seizoen niet verkrijgbaar is.

Op deze manier wordt de smaak van de vis het best bewaard en dat proeft u!

Schuiven naar boven