Comtesse du Barry – Terrine de Campagne Hazelnoten

3,95

Beschrijving

Deze terrines worden met liefde door Comtesse du Barry in Frankrijk gemaakt – volgens oude recepturen – en laat zich smaken op een stuk brood of toast of als amuse hapje.

Door de prachtige kleur en de sublieme smaken, is dit mooi als los geschenk of als onderdeel van een pakket.

Comtesse du Barry

Comtesse du Barry is een oud bedrijf dat al meer dan 100 jaar een gastronomische beleving op de kaart zet, gebruikmakend van haar roots in het Zuid-Westen van Frankrijk. Zo maken zij de typische gerechten uit de streek zoals  terrines,  rillettes, foie gras maar de ook zo begeerde cassoulet en de gekonfijte eendenbouten. Wel bekend van de mooie blikken.

Hun eisen met betrekking tot hun producten zijn streng. De dieren lopen vrij rond en worden met de hand gevoed met natuurlijke ingrediënten (vrij van kleur- en conserveringsmiddelen). Zo wordt er ook steeds gekeken om de kwaliteit van het product beginnend bij de kwaliteit van het leven van de dieren op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau te brengen met daarbij respect voor de traditie, maar ook steeds op zoek naar nieuwe innovaties en verrijking van de culinaire beleving.

Als je denkt aan Comtesse du Barry, dan denk je aan heerlijke gerechten op ambachtelijke wijze in hun keukens bereid. Gerechten waarbij de passie en tijd om langzaam te komen tot het beste hun uiting geven in dat gevoel van gelukzaligheid en genieten.

Schuiven naar boven